skoda-roomster-rent-a-car

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Skoda Roomster

Το πολυμορφικό MPV μοντέλο της Skoda, το Roomster, αποτελεί την ιδανική επιλογή για ενοικίαση στο Λιμάνι της Θεσσαλοίκης από την εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων Rent a Car Thessaloniki Airport. Τα πολυμορφικά αυτοκίνητα ή αλλιώς MPV έχουν ως βασικό χαρακτηριστικό και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα την άνεση των διαθέσιμων χώρων για τους επιβάτες και τις αποσκευές τους και την πρακτικότητα. Σε αυτά αν προσθέσει κανείς την ασφάλεια την οικονομία και την απολαυστική οδήγηση που προσφέρει το Skoda Roomster καταλαβαίνει αμέσως γιατί το επιλέγουν όσοι οδηγοί επιθυμούν ένα οικογενειακό αυτοκίνητο ώστε το ταξίδι τους να είναι ταυτόχρονα άνετο και απολαυστικό. Συγκεκριμένα, το SKODA ROOMSTER  διατίθεται με 5 πόρτες, Air Condition, χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, κινητήρα 1.200cc/105hp, με μικτό κύκλο κατανάλωσης καυσίμου 5,7λ.ανά χλμ., ΑΒS, πλήρες σετ αερόσακων, ηχοσύστημα με θύρα USB & Bluetooth. Το πορτμπαγκάζ έχει χωρητικότητα 450 λίτρων, που φθάνει τα 1.555 με την αναδίπλωση ή αφαίρεση των πίσω καθισμάτων, να ευνοούν τη μεταφορά ογκωδών αντικειμένων και αποσκευών.

Το Skoda Roomster προσφέρεται για ενοικίαση λίγων ημερών για τις οικογενειακές διακοπές στην θάλασσα ή το βουνό, όπως επίσης και για μηνιαία μίσθωση για όσους επισκέπτες από το εξωτερικό έχουν προγραμματίσει διαμονή διαρκείας στην χώρα μας ή για οποιονδήποτε λόγο ένα πολυμορφικό οικογενειακό αυτοκίνητο είναι αυτό που ζητάτε.

Κάντε την κράτηση σας online, από τα γραφεία μας στην περιοχή του Αεροδρομίου ή από το κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης και ωφεληθείτε από την τιμή ενοικίασης και τις υπηρεσίες μας. Όλα τα αυτοκίνητα της εταιρείας μας Rent a Car Thessaloniki Airport σας παραδίδονται μετά από τεχνικό έλεγχο σε 32 σημεία για την ασφάλεια σας.

Παραδίδουμε και παραλαμβάνουμε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε στα εξής σημεία:

  • Αεροδρόμιο Μακεδονία – SKG
  • ΚΤΕΛ Νομού Χαλκιδικής
  • Κεντρικά Γραφεία Αγγελάκη 15, στο κέντρο της πόλης
  • Στο Λιμάμι Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ)
  • Σιδηροδρομικός Σταθμός Θεσσαλονίκης (ΟΣΕ)
  • Στο ξενοδοχείο διαμονής σας
  • Κεντρικός σταθμός ΚΤΕΛ Μακεδονία