citroen_c1

Citroen C1 

Το μοντέλο της γαλλικής φίρμας Citroen C1 είναι ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης και μια από τις δημοφιλέστερες και οικονομικότερες επιλογές για ενοικίαση αυτοκινήτου στην εταιρεία μας Rent a Car Thessaloniki Airport.

Οι εσωτερικοί του χώροι μπορούν να εξυπηρετήσουν με άνεση και ασφάλεια μέχρι 4 άτομα είτε για κοντινές και εντός πόλης αποστάσεις όπως και για εξορμήσεις σε κοντινούς προορισμούς.

Τα χαρακτηριστικά που το κάνουν ξεχωριστό είναι ο μοντέρνος και εργονομικός σχεδιασμός, τα υψηλά επίπεδα ασφαλείας, η χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και η απολαυστική οδηγική συμπεριφορά σήμα κατατεθέν της γαλλικής φίρμας.

Συγκεκριμένα, το C1 στην 5θυρη έκδοση του διαθέτει βενζινοκινητήρα 1.000cc με ιπποδύναμη 69/ps, ο οποίος καταναλώνει σε μικτό κύκλο οδήγησης 4,1 λίτρα καυσίμου /100χλμ. Για την ασφάλεια των επιβατών διαθέτει σύστημα ABS και αερόσακους οδηγού και συνοδηγού. Τέλος, ο χωρητικότητας 196 λίτρων χώρος αποσκευών κρίνεται ικανοποιητικός για την μεταφορά δυο μικρών αποσκευών ή μιας μεγάλης βαλίτσας.

Όλα τα αυτοκίνητα της Rent a Car Thessaloniki Airport παραδίδονται μετά από τεχνικό έλεγχο σε 32 σημεία για την ασφάλεια, καθαρισμό από εξειδικευμένο προσωπικό και απολύμανση για covid.

Ο στόλος μας αποτελείται από αυτοκίνητα τα οποία διαθέτουν όλα στον βασικό εξοπλισμό τους, 5 πόρτες, χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, Air Condition, Radio Cd με θύρα USB, και Bluetooth.

Παραδίδουμε και παραλαμβάνουμε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε στα εξής σημεία:

  • Αεροδρόμιο Μακεδονία – SKG
  • ΚΤΕΛ Νομού Χαλκιδικής
  • Κεντρικά Γραφεία Αγγελάκη 15, στο κέντρο της πόλης
  • Στο Λιμάμι Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ)
  • Σιδηροδρομικός Σταθμός Θεσσαλονίκης (ΟΣΕ)
  • Στο ξενοδοχείο διαμονής σας
  • Κεντρικός σταθμός ΚΤΕΛ Μακεδονία

Κάντε οn line την κράτηση του Citroen C1 ή επισκεφθείτε τα γραφεία μας στην περιοχή του Αεροδρομίου και στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης και ωφεληθείτε από τις καταπληκτικές προσφορές και τις ασυναγώνιστες υπηρεσίες μας.

Εάν το Citroen C1 καλύπτει τις απαιτήσεις σας κάνετε άμεσα κράτηση εδώ