Suzuki-Swift-GLX

Ενοικίαση Suzuki Switft

Η ενοικίαση αυτοκίνητου Suzuki Swift στην Θεσσαλονίκη γίνεται με την οικονομικότερη τιμή, από την κορυφαία εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων Rent a Car Thessaloniki Airport. To εξαιρετικό super mini μοντέλο της Ιαπωνικής εταιρείας αποτελεί την δημοφιλέστερη επιλογή των πελατών μας στην μεσαία κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων και αυτό όχι τυχαία! Ο συνδυασμός της τιμής ενοικίασης με τα πλεονεκτήματα του μοντέλου το κατατάσσουν στην πρώτη θέση των επιλογών. Η καλύτερη επιλογή για κάποιες μέρες στην πόλη της Θεσσαλονίκης ή για πιο μακρινές αποστάσεις σε δημοφιλείς προορισμούς.

Χαρακτηριστικά και Πλεονεκτήματα του Suzuki Swift

  1. Κινητήρας: Το Suzuki Swift προσφέρει ποικιλία επιλογών κινητήρα, συμπεριλαμβανομένων των βενζίνης και υβριδικών εκδόσεων. Οι κινητήρες βενζίνης περιλαμβάνουν έναν 1.2L Dualjet με ισχύ 90 ίππους, ενώ η υβριδική έκδοση προσφέρει επιπλέον οικονομία καυσίμου και μειωμένες εκπομπές ρύπων.
  2. Οικονομία Καυσίμου: Το Suzuki Swift ξεχωρίζει για την οικονομία του, με κατανάλωση που κυμαίνεται από 4.0 έως 5.0 λίτρα/100 χλμ, ανάλογα με την έκδοση του κινητήρα. Ιδανικό για την πόλη και μικρές αποδράσεις, το Swift προσφέρει εξαιρετική οικονομία καυσίμου.
  3. Μετάδοση: Διατίθεται με χειροκίνητο κιβώτιο 5 ταχυτήτων ή με αυτόματο κιβώτιο CVT, προσφέροντας επιλογές για κάθε προτίμηση στην οδήγηση.
  4. Ασφάλεια: Το Suzuki Swift διαθέτει πληθώρα συστημάτων ασφαλείας, όπως ABS, ESP, πολλαπλούς αερόσακους και συστήματα υποβοήθησης οδηγού. Αυτά τα χαρακτηριστικά διασφαλίζουν την προστασία του οδηγού και των επιβατών.
  5. Σύστημα Πλοήγησης (GPS): Ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης για ακριβή και εύκολη καθοδήγηση.
  6. Bluetooth: Δυνατότητα σύνδεσης κινητού τηλεφώνου για κλήσεις hands-free και αναπαραγωγή μουσικής.
  7. Υποδοχή USB: Επιτρέπει τη φόρτιση συσκευών και την αναπαραγωγή μουσικής από εξωτερικές πηγές.

Διαδικασία Ενοικίασης Suzuki Swift

Η ενοικίαση ενός Suzuki Swift από την εταιρεία μας είναι απλή και γρήγορη. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να εξασφαλίσετε το αυτοκίνητό σας:

  1. Επιλέξτε το Μοντέλο: Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας και επιλέξτε το Suzuki Swift από τη γκάμα των αυτοκινήτων μας.
  2. Κάντε Κράτηση Online: Συμπληρώστε τη φόρμα κράτησης με τις απαραίτητες πληροφορίες και επιλέξτε την περίοδο ενοικίασης που σας εξυπηρετεί.
  3. Επιβεβαιώστε την Κράτηση: Θα λάβετε μια επιβεβαίωση της κράτησης μέσω email με όλες τις λεπτομέρειες.
  4. Παραλαβή του Αυτοκινήτου: Επισκεφτείτε το γραφείο μας ή το σημείο παραλαβής που έχετε επιλέξει για να παραλάβετε το αυτοκίνητό σας.

Για την κράτηση του αυτοκινήτου Suzuki Swift κάντε κλικ εδώ

ή

Επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 2310 234 150

Παραδίδουμε και παραλαμβάνουμε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε στα εξής σημεία:

Αεροδρόμιο Μακεδονία -SKG.

Κεντρικά Γραφεία Αγγελάκη 15, στο κέντρο της πόλης.

Κεντρικός σταθμός ΚΤΕΛ Μακεδονία.

Σιδηροδρομικός Σταθμός Θεσσαλονίκης (ΟΣΕ).

ΚΤΕΛ Νομού Χαλκιδικής.

Στο ξενοδοχείο διαμονής σας.