Citroen-C3-2020

 Citroen C3 

  Το κορυφαίο σε πωλήσεις μοντέλο της Citroen αποτελεί την ιδανική επιλογή για ενοικίαση αυτοκινήτου στον Σιδηροδρομικό Σταθμό (ΟΣΕ) στη Θεσσαλονίκη από την Rent a Car Thessaloniki Airport.  Για μια απολαυστική απόδραση το Σαββατοκύριακο σε θάλασσα ή βουνό ή για όσους επισκέπτες θέλουν ένα αυτοκίνητο για χρήση εντός πόλης, το C3 είναι αυτό που χρειάζονται.

Εντυπωσιάζει με την δυναμική και πρωτότυπη εμφάνιση του, τους εκπληκτικούς χώρους για 5 επιβάτες την εργονομία που προσφέρει, ενώ ταυτόχρονα είναι από τα ασφαλέστερα της κατηγορίας του. Διαθέτει βενζινοκινητήρα 1.200 cc με ιπποδύναμη 82 ps, ABS και ηλεκτρικό τιμόνι για απόλυτο έλεγχο, αερόσακους οδηγού, συνοδηγού και πλευρικούς, Air Condition και χώρο για τις αποσκευές 300 λίτρων.

Το Citroen C3 είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για ενοικίαση λίγων ημερών ή και για όσους επιθυμούν μηνιαία ή μακροχρόνια μίσθωση, μιας και η προσιτή τιμή του σε συνδυασμό με τον οικονομικό βενζινοκινητήρα το αναδεικνύουν ως πρώτη επιλογή σας!

Όλα τα αυτοκίνητα της Rent a Car Thessaloniki Airport παραδίδονται μετά από τεχνικό έλεγχο σε 32 σημεία για την ασφάλεια σας. Ο στόλος μας αποτελείται από αυτοκίνητα τα οποία διαθέτουν όλα στον βασικό εξοπλισμό τους, 5 πόρτες, χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, Air Condition, Radio Cd με θύρα USB, και Bluetooth.

Παραδίδουμε και παραλαμβάνουμε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε στα εξής σημεία:

  • Αεροδρόμιο Μακεδονία – SKG
  • ΚΤΕΛ Νομού Χαλκιδικής
  • Κεντρικά Γραφεία Αγγελάκη 15, στο κέντρο της πόλης
  • Στο Λιμάμι Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ)
  • Σιδηροδρομικός Σταθμός Θεσσαλονίκης (ΟΣΕ)
  • Στο ξενοδοχείο διαμονής σας
  • Κεντρικός σταθμός ΚΤΕΛ Μακεδονία

Κάντε οn line την κράτηση του Citroen C3 ή επισκεφθείτε τα γραφεία μας στην περιοχή του Αεροδρομίου και στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης και ωφεληθείτε από τις καταπληκτικές προσφορές και τις ασυναγώνιστες υπηρεσίες μας.

Εάν το Citroen C3 καλύπτει τις απαιτήσεις σας κάνετε άμεσα κράτηση εδώ