ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (SKG) ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΕΩΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 Επιλέξτε το Suzuki Celerio στην αυτόματη έκδοση του από την κορυφαία εταιρεία ενοικιάσεων στην Θεσσαλονίκη, Rent a Car Thessaloniki Airport στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Το “μεγάλο’’ μικρό μοντέλο της Ιαπωνικής εταιρείας  Suzuki αποτελεί την καλύτερη επιλογή για ενοικίαση μιας και συνδυάζει την απαραίτητη ευελιξία για εντός πόλης μετακινήσεις, αλλά ταυτοχρόνως είναι εξαιρετική λύση και για οδικές διαδρομές μεγαλύτερων αποστάσεων.

Χαρακτηριστικά και Πλεονεκτήματα του Suzuki Celerio

  1. Κινητήρας: Ιδανικό για την πόλη και μικρές αποδράσεις, το Celerio προσφέρει εξαιρετική οικονομία καυσίμου. Ο κινητήρας του Suzuki Celerio είναι ένας 1.0L, 3-κύλινδρος κινητήρας που προσφέρει αξιοπιστία και οικονομία. Με 68 ίππους, παρέχει αρκετή ισχύ για την πόλη και μικρές αποδράσεις, διασφαλίζοντας παράλληλα χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.
  2. Οικονομία Καυσίμου: Με μέση κατανάλωση μόλις 4.7 λίτρα/100 χλμ, το Suzuki Celerio είναι ιδιαίτερα οικονομικό, κάνοντάς το ιδανικό για καθημερινές μετακινήσεις και μικρά ταξίδια.
  3. Κλιματισμός: Διασφαλίζει άνετες θερμοκρασίες στο εσωτερικό ανεξάρτητα από τις εξωτερικές καιρικές συνθήκες.
  4. Σύστημα Πλοήγησης (GPS): Βοηθά στον προγραμματισμό διαδρομών και την αποφυγή κυκλοφοριακής συμφόρησης.
  5. Bluetooth: Δυνατότητα σύνδεσης του κινητού σας για κλήσεις hands-free και αναπαραγωγή μουσικής.
  6. Υποδοχή USB: Επιτρέπει τη φόρτιση συσκευών και την αναπαραγωγή μουσικής από εξωτερικές πηγές.

Είτε σκοπεύετε να γνωρίσετε την πόλη της Θεσσαλονίκης κατά την διαμονή σας, είτε απλά αποτελεί την αφετηρία για τις διακοπές σας, το Suzuki Celerio Automatic θα ανταποκριθεί στον ρόλο του άψογα! Η ασύγκριτη ευκολία στην οδήγηση που προσφέρει το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, η οικονομία στο καύσιμο με κατανάλωση,  οι καταπληκτικής άνεσης και εργονομίας εσωτερικοί χώροι και η ασφάλεια των ηλεκτρονικών συστημάτων ABS και των αερόσακων υπογράφουν την επιλογή σας. Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία μας Rent a Car Thessaloniki Airport για την ενοικίαση αυτοκινήτου στην Θεσσαλονίκη, εξασφαλίζουν την διαμονή σας στην πόλη ή την μετακίνησή σας οπουδήποτε στην Ελλάδα σε ότι αφορά το αυτοκίνητο που χρειάζεστε.

Διαδικασία Ενοικίασης Suzuki Celerio

Η ενοικίαση ενός Suzuki Celerio από την εταιρεία μας είναι απλή και γρήγορη. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να εξασφαλίσετε το αυτοκίνητό σας:

  1. Επιλέξτε το Μοντέλο: Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας και επιλέξτε το Suzuki Celerio από τη γκάμα των αυτοκινήτων μας.
  2. Κάντε Κράτηση Online: Συμπληρώστε τη φόρμα κράτησης με τις απαραίτητες πληροφορίες και επιλέξτε την περίοδο ενοικίασης που σας εξυπηρετεί.
  3. Επιβεβαιώστε την Κράτηση: Θα λάβετε μια επιβεβαίωση της κράτησης μέσω email με όλες τις λεπτομέρειες.
  4. Παραλαβή του Αυτοκινήτου: Επισκεφτείτε το γραφείο μας ή το σημείο παραλαβής που έχετε επιλέξει για να παραλάβετε το αυτοκίνητό σας.

Εάν το Suzuki Celerio Automatic καλύπτει τις απαιτήσεις σας κάνετε κράτηση εδώ.

ή

Επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 2310 234 150

Παραδίδουμε και παραλαμβάνουμε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε στα εξής σημεία:

Αεροδρόμιο Μακεδονία -SKG.

Κεντρικά Γραφεία Αγγελάκη 15, στο κέντρο της πόλης.

Κεντρικός σταθμός ΚΤΕΛ Μακεδονία.

Σιδηροδρομικός Σταθμός Θεσσαλονίκης (ΟΣΕ).

ΚΤΕΛ Νομού Χαλκιδικής.

Στο ξενοδοχείο διαμονής σας.