Ford-Mondeo-rent-a-car-55

Ford Mondeo

Η ενοικίαση αυτοκινήτου  μηνιαία ή με την ημέρα στην Θεσσαλονίκη έχει μία επιλογή, την κορυφαία σε εξυπηρέτηση, υπηρεσίες και τιμές εταιρεία ενοικιάσεων Rent a Car Thessaloniki Airport.

Στην κατηγορία Premium το Ford Mondeo είναι το οικογενειακό αυτοκίνητο που καλύπτει όλες τις ανάγκες σου. Το κλασικό πλέον μοντέλο της Ford,διαθέτει βενζινοκινητήρα 1.500cc με απόδοση 160ps, με μικτό κύκλο κατανάλωσης 5,9 λίτρα ανά 100 χλμ., κιβώτιο 6 ταχυτήτων και κορυφαίο εξοπλισμό ασφαλείας όπως, ESP, αερόσακος οδηγού, συνοδηγού, αερόσακοι πλευρικοί και κεφαλής, σύστημα ελέγχου πρόσφυσης, Isofix. Το Ford Mondeo διακρίνεται και για το υψηλό επίπεδο άνεσης που προσφέρει στους επιβάτες του μιας και στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται κλιματισμός, φώτα xenon  , τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, Cruise Control, ηχοσύστημα, πολυρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού κ.α. Αξιοσημείωτο μιας και πρόκειται για οικογενειακό αυτοκίνητο και το μεγάλων διαστάσεων και χωρητικότητας πορτ μπαγάζ 550 λίτρων.

Είτε πρόκειται για μια οικογενειακή εξόρμηση λίγων ημερών για αναψυχή, είτε ο λόγος είναι επαγγελματικός, ή απλά θέλεις να νιώσεις μια κορυφαία οδηγική εμπειρία, κάνε την κράτηση του Ford Mondeo online, τηλεφωνικά, ή επισκέψου τα γραφεία μας στην περιοχή του Αεροδρομίου, και στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης και ωφελήσου από την τιμή ενοικίασης και τις μοναδικές υπηρεσίες μας.  Όλα τα αυτοκίνητα της εταιρείας Rent a Car Thessaloniki Airport σας παραδίδονται μετά από τεχνικό έλεγχο σε 32 σημεία για την ασφάλεια σας. Ο στόλος μας αποτελείται από αυτοκίνητα τα οποία διαθέτουν όλα στον βασικό εξοπλισμό τους, 5 πόρτες, χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, Air Condition, Radio Cd με θύρα USB, και Bluetooth.

Παραδίδουμε και παραλαμβάνουμε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε στα εξής σημεία:

  • Αεροδρόμιο Μακεδονία – SKG
  • ΚΤΕΛ Νομού Χαλκιδικής
  • Κεντρικά Γραφεία Αγγελάκη 15, στο κέντρο της πόλης
  • Στο Λιμάμι Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ)
  • Σιδηροδρομικός Σταθμός Θεσσαλονίκης (ΟΣΕ)
  • Στο ξενοδοχείο διαμονής σας
  • Κεντρικός σταθμός ΚΤΕΛ Μακεδονία

Εάν το Ford Mondeo καλύπτει τις απαιτήσεις σας κάνετε άμεσα κράτηση εδώ: