Suzuki Celerio Automatic

 Επιλέξτε το Suzuki Celerio στην αυτόματη έκδοση του από την κορυφαία εταιρεία ενοικιάσεων στην Θεσσαλονίκη, Rent a Car Thessaloniki Airport στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Το “μεγάλο’’ μικρό μοντέλο της Ιαπωνικής εταιρείας  Suzuki αποτελεί την καλύτερη επιλογή για ενοικίαση μιας και συνδυάζει την απαραίτητη ευελιξία για εντός πόλης μετακινήσεις, αλλά ταυτοχρόνως είναι εξαιρετική λύση και για οδικές διαδρομές μεγαλύτερων αποστάσεων.

Είτε σκοπεύετε να γνωρίσετε την πόλη της Θεσσαλονίκης κατά την διαμονή σας, είτε απλά αποτελεί την αφετηρία για τις διακοπές σας, το Suzuki Celerio Automatic θα ανταποκριθεί στον ρόλο του άψογα! Η ασύγκριτη ευκολία στην οδήγηση που προσφέρει το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, η οικονομία στο καύσιμο με κατανάλωση 4,2 λίτρα ανά 100 χλμ., οι καταπληκτικής άνεσης και εργονομίας εσωτερικοί χώροι και η ασφάλεια των ηλεκτρονικών συστημάτων ABS και των αερόσακων υπογράφουν την επιλογή σας. Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία μας Rent a Car Thessaloniki Airport για την ενοικίαση αυτοκινήτου στην Θεσσαλονίκη, εξασφαλίζουν την διαμονή σας στην πόλη ή την μετακίνησή σας οπουδήποτε στην Ελλάδα σε ότι αφορά το αυτοκίνητο που χρειάζεστε.

Κάντε την κράτηση σας online, από τα γραφεία μας στην περιοχή του Αεροδρομίου ή από το κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης και ωφεληθείτε από την τιμή ενοικίασης και τις υπηρεσίες μας.  Όλα τα αυτοκίνητα της εταιρείας μας Rent a Car Thessaloniki Airport σας παραδίδονται μετά από τεχνικό έλεγχο σε 32 σημεία για την ασφάλεια σας. Ο στόλος μας αποτελείται από αυτοκίνητα τα οποία διαθέτουν όλα στον βασικό εξοπλισμό τους, 5 πόρτες, χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, Air Condition, Radio Cd με θύρα USB, και Bluetooth.

Παραδίδουμε και παραλαμβάνουμε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε στα εξής σημεία:

  • Αεροδρόμιο Μακεδονία – SKG
  • ΚΤΕΛ Νομού Χαλκιδικής
  • Κεντρικά Γραφεία Αγγελάκη 15, στο κέντρο της πόλης
  • Στο Λιμάμι Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ)
  • Σιδηροδρομικός Σταθμός Θεσσαλονίκης (ΟΣΕ)
  • Στο ξενοδοχείο διαμονής σας
  • Κεντρικός σταθμός ΚΤΕΛ Μακεδονία

Εάν το Suzuki Celerio Automatic καλύπτει τις απαιτήσεις σας κάνετε κράτηση εδώ