Skoda-Octavia

Skoda Octavia.

H αναζήτηση για ενοικίαση οικογενειακού αυτοκινήτου στην πιο προσιτή τιμή στην Θεσσαλονίκη, σταματάει στην εταιρεία ενοικιάσεων Rent a Car Thessaloniki Airport.

Η κορωνίδα της Skoda, το best seller μοντέλο με τα περισσότερα από 50 βραβεία και τις πολυάριθμες πρωτιές πωλήσεων σε αρκετές χώρες με πάνω από 7.000.000, το Skoda Octavia είναι το αυτοκίνητο που ζητάς και καλύπτει όλες τις ανάγκες σου. Η μοντέρνα σχεδίαση με ισορροπία στις αναλογίες, η κορυφαία ασφάλεια με τελευταίας τεχνολογίας συστήματα υποβοήθησης και 8 αερόσακους στην καμπίνα, ο βενζινοκινητήρας τεχνολογίας EVO 1.000cc TSI με απόδοση 110ps, κιβώτιο 6 ταχυτήτων και συνδυασμένη κατανάλωση 5,2 λίτρα ανά 100χλμ είναι τρεις βασικοί λόγοι να επιλέξεις την Octavia για ενοικίαση μηνιαία ή για μερικές ημέρες.

Αν έχεις προγραμματίσει το οικογενειακό ταξίδι και θέλεις να εξασφαλίσεις άνεση, επιδόσεις, οικονομία  και κορυφαία ασφάλεια με την επιλογή του αυτοκινήτου, η Skoda Octavia πληροί όλες τις προδιαγραφές. Αν η επιλογή ενοικίασης αυτοκινήτου στην premium κατηγορία γίνεται για καθαρά επαγγελματικούς λόγους τότε η Skoda Octavia είναι ο καλύτερος συνεργάτης σου. Αν πάλι απλά θέλεις να βιώσεις μια ξεχωριστή εμπειρία οδηγώντας το κορυφαίο αυτοκίνητο της κατηγορίας, έχεις επιλέξει σωστά, Skoda Octavia!

Kάνε την κράτηση σου online, τηλεφωνικά, ή με την φυσική σου παρουσία από τα γραφεία μας στην περιοχή του Αεροδρομίου, ή από το κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης και ωφελήσου από την τιμή ενοικίασης και τις μοναδικές υπηρεσίες μας.  Όλα τα αυτοκίνητα της εταιρείας Rent a Car Thessaloniki Airport σας παραδίδονται μετά από τεχνικό έλεγχο σε 32 σημεία για την ασφάλεια σας. Ο στόλος μας αποτελείται από αυτοκίνητα τα οποία διαθέτουν όλα στον βασικό εξοπλισμό τους, 5 πόρτες, χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, Air Condition, Radio Cd με θύρα USB, και Bluetooth.

Παραδίδουμε και παραλαμβάνουμε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε στα εξής σημεία:

  • Αεροδρόμιο Μακεδονία – SKG
  • ΚΤΕΛ Νομού Χαλκιδικής
  • Κεντρικά Γραφεία Αγγελάκη 15, στο κέντρο της πόλης
  • Στο Λιμάμι Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ)
  • Σιδηροδρομικός Σταθμός Θεσσαλονίκης (ΟΣΕ)
  • Στο ξενοδοχείο διαμονής σας
  • Κεντρικός σταθμός ΚΤΕΛ Μακεδονία