rentacar-thessaloniki-59

Peugeot 208

Επίλεξε την εταιρεία ενοικιάσεων Rent a Car Thessaloniki Airport στο Κέντρο Πόλης της Θεσσαλονίκης  αν χρειάζεσαι αυτοκίνητο πόλης για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Κάνε την ίδια επιλογή μισθώνοντας το κορυφαίο PEUGEOT 208  αν θέλεις να αποδράσεις με την παρέα σου, να μετακινηθείς με την οικογένεια σου ή αν χρειάζεται απλά να ταξιδέψεις μόνος, το ταξίδι, μακρινό ή κοντινό μετατρέπεται σε μοναδική οδηγική εμπειρία.

Το κορυφαίο σε πωλήσεις μοντέλο της γαλλικής εταιρείας σου προσφέρει αξεπέραστη ασφάλεια, μοναδική οδηγική συμπεριφορά, ανέσεις, εργονομία  και οικονομία.

Στην 5 θύρη έκδοση με το κιβώτιο των 5 ταχυτήτων, ο κινητήρας βενζίνης PureTech των 1.200cc αποδίδει 100ps δίνοντας την αίσθηση της δύναμής και του απόλυτου έλεγχο στον οδηγό, ενώ ταυτόχρονα κάνει οικονομία στο καύσιμο με μικτό κύκλο κατανάλωσης τα 4,2 λίτρα ανά 100χλμ.

Στον βασικό του εξοπλισμό επίσης συμπεριλαμβάνονται το Air Condition, το Cruise control / Speed limiter (ρυθμιστής / περιοριστής ταχύτητας), cd player με ενσωματωμένη θύρα USB, ραδιόφωνο με ψηφιακή λειτουργία (DAB) και 4 ηχεία εμπρός.

Κάντε την κράτηση του PEUGEOT 208  online, από τα γραφεία μας στην περιοχή του Αεροδρομίου, ή από το κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης και ωφεληθείτε από την τιμή ενοικίασης και τις μοναδικές υπηρεσίες μας.  Όλα τα αυτοκίνητα της εταιρείας Rent a Car Thessaloniki Airport σας παραδίδονται μετά από τεχνικό έλεγχο σε 32 σημεία για την ασφάλεια σας.

Ο στόλος μας αποτελείται από αυτοκίνητα τα οποία διαθέτουν όλα στον βασικό εξοπλισμό τους, 5 πόρτες, χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, Air Condition, Radio Cd με θύρα USB, και Bluetooth.

Παραδίδουμε και παραλαμβάνουμε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε στα εξής σημεία:

  • Αεροδρόμιο Μακεδονία – SKG
  • ΚΤΕΛ Νομού Χαλκιδικής
  • Κεντρικά Γραφεία Αγγελάκη 15, στο κέντρο της πόλης
  • Στο Λιμάμι Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ)
  • Σιδηροδρομικός Σταθμός Θεσσαλονίκης (ΟΣΕ)
  • Στο ξενοδοχείο διαμονής σας
  • Κεντρικός σταθμός ΚΤΕΛ Μακεδονία

Εάν το Peugeot 208 καλύπτει τις απαιτήσεις σας κάνετε κράτηση εδώ